Over M22

De behandeling van droge ogen hoeft niet langer exclusief plaats te vinden bij de oogarts. Door % de revolutionaire IPL behandel methode met de M22 kan de behandeling ook bij een optiekzaak plaatsvinden. De Lumenis M22 is het paradepaardje van Lumenis én Laservision geworden de afgelopen jaren. Het systeem beschikt over een 3-tal lasers en een IPL systeem wat de veelzijdigheid naar een hoger niveau weet te brengen. Elke module heeft zijn eigen werking en heeft daarnaast ook weer een unieke eigenschap die nergens anders te vinden is.

Intense pulsed light (IPL, ook wel als flitslamp aangeduid) kan gebruikt worden om huidaandoeningen te behandelen op een methode die vergelijkbaar is met laserbehandelingen. Verschillende onderdelen in de huid absorberen licht van verschillende golflengtes. Door de golflengte, pulsduur en intensiteit van het licht zorgvuldig te kiezen kan relatief specifiek het een of het ander behandeld worden.

M22 IPL

 

 

De M22 is een krachtig IPL apparaat die zorgt voor een evenredige energietoediening over de hele pulse. Hierdoor is er geen sprake van energiepieken die zorgen voor ongewenste bijwerkingen of energiedalen die de effectiviteit van de behandeling beïnvloeden. Daarnaast wordt de huid gekoeld tussen de pulsen met een unieke SapphireCool™ technologie. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige behandeling voor de patiënt. Door de combinatie van deze elementen zal er geen schade aan omliggend weefsel worden veroorzaakt, maar komt de energie daar waar het nodig is.

Door deze effectieve, maar veilige werking van de M22 is de IPL behandeling binnen handbereik voor iedere optiekzaak. Zonder tussenkomst van de oogarts kunt u uw klanten dé oplossing bieden tegen droge ogen.

 

 

pexels-photo-289790
nl_NLDutch